Support

Daarnaast was er een actie van Terpstra Assurantiën & Hypotheken in Kampen.
Zie onderstaand verslag:
Op vrijdag 29 november 2013 heeft onze Stichting uit handen van algemeen directeur Robert Terpstra van Terpstra Assurantiën & Hypotheken een cheque in ontvangst mogen nemen van
€ 250,-. In verband met het 10 jarige bestaan van de Specialist in Hypotheken, werden er 10 cheques uitgereikt aan 10 goede doelen.

Onze stichting was één van de uitgekozen organisaties!
Een welkome bijdrage voor ons project om een vakschool te bouwen voor met name weeskinderen in Oeganda.
Wij willen Robert Terpstra bedanken voor deze bijdrage.
Daarnaast zijn er nog meer instanties geweest en willen we onze dank uitspreken naar iedereen!!

Oliebol

We zijn het afgelopen jaar gesteund door verschillende bedrijven, organisaties en instanties.
Langs deze weg willen we iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage.
Zo heeft bv. Scholengemeenschap Greijdanus in Meppel verschillende acties gehouden in het afgelopen jaar. De oliebollenactie was weer een daverend succes en heeft een flink bedrag opgeleverd!! We zijn daar enorm blij mee.

10.000 Redenen...

10.000 redenen tot Dankbaarheid!

Dat is de titel van een geweldig lied dat ons erbij stil doet staan, wat een geweldige zegeningen wij toch allemaal ervaren in ons leven. Dat geldt ook voor ons als Stichting Hope of the Nations. Wij zijn geweldig dankbaar voor de mogelijkheid die God ons geeft, om iets voor mensen in Oeganda te kunnen betekenen. We zijn bijzonder dankbaar dat God ons helpt om mee te helpen op het kinderdorp Bulamu. Het is niet altijd makkelijk en we hebben nog steeds behoefte aan meer hulp, maar zijn blij en dankbaar voor de deuren die God alweer geopend heeft. In deze tijd zijn we weer volop bezig om de financiële jaarstukken klaar te maken. Dan wordt het allemaal weer even heel zichtbaar,  wat een zegeningen wij als stichting weer hebben ontvangen.

Bedankt!

Wij zijn vooral ook erg dankbaar voor u. U heeft ons de afgelopen jaren gesteund. U heeft ons bemoedigd met berichtjes of mailtjes. U heeft voor ons op de bres gestaan door middel van gebed.
U heeft financieel bijgedragen, hetzij maandelijks, hetzij eenmalig.
Wij zijn daar bijzonder dankbaar voor en willen u dan ook bedanken uit de grond van ons hart.
Zonder u, kunnen wij namelijk niets beginnen.
DANK U WEL !!